Ansvarsfraskrivelse

The Lottery Company, Take That Limited og DanskeLotto.com er på ingen måde tilknyttet, forbundet med eller godkendt eller støttet af de officielle operatører af Danske Spil.

Oplysningerne, der præsenteres på DanskeLotto.com er udelukkende til brug af spillere og potentielle spillere af Danske Lotto og andre europæiske lotterispil. Disse er kun informationssider og er ikke beregnet til at fremme deltagelse i Danske Lotto eller eventuelt andet lotteri. Oplysningerne på dette websted udgør ikke en invitation eller et tilbud fra DanskeLotto.com til nogen person om at deltage i eventuelt lotteri.

DanskeLotto.com leveres til dig gratis, og alle bestræbelser er gjort for at sikre, at oplysningerne, nyhederne og lotteriresultaterne på webstedet er nøjagtige. Du bør dog ikke antage, at DanskeLotto.com er fejlfrit, eller at det vil være egnet til det særlige formål, hvortil du bruger det. Søg venligst specialiseret, professionel rådgivning, hvis nødvendigt. De lotteriresultater, der slås op på vores sider, skal ikke betragtes som utvivlsomme, da der er mulighed for fejl, og alle kuponer, uanset om de er vinderkuponer eller ej, bør tjekkes en ekstra gang.

Links indeholdt på DanskeLotto.com's websted er kun for din bekvemmelighed og betyder ikke, at DanskeLotto.com støtter eller godkender eventuelle andre websteder, deres indhold eller de organisationer, der driver dem.