Lotto-præmier, odds og priser

Der er fem forskellige præmier, hver gang du spiller Lotto, lige fra matchende fire tal til jackpotpuljen. Hvis ingen spillere vinder førstepræmiepuljen i en trækning, vil dens størrelse stige til den følgende lørdag.

Hver præmie har forskellige vinderchancer, og samlet set er dine chancer for at få en præmie omkring 1 ud af 61. Tag et kig på præmietabellen herunder for at se, hvad du kan vinde:

Antal rigtige Vinderodds Præmie i sidste trækning
7 rigtige (1. Præmiepuljen) 1 til 8.347.680 Ikke vundet
6 rigtige + tillægstal 1 til 1.192.526 190.988 kr.
6 rigtige 1 til 42.590 2.884 kr.
5 rigtige 1 til 979 183 kr.
4 rigtige 1 til 65 70 kr.

Hvad er tillægstal?

Efter at de syv Lotto-tal er blevet trukket (mellem 1 og 36), trækkes et ottende tal fra de resterende 29 tal. Dette nummer er kendt som tillægstallet.

Tillægstallet kommer kun i spil for spillere, der allerede har matchet seks af de syv Lotto-tal. Dem, der går glip af jackpotten ved at mangle ét tal, får en chance mere chance for at vinde en større præmie ved at matche tillægstallet.

Bemærk, at tillægstallet kun kommer i spil for andenpræmien, 6 rigtige + tillægstal.

Da det ottende tal trækkes efter de syv Lotto-tal fra samme talsæt, er det ikke muligt for tillægstallet at være det samme som et af de syv Lotto-tal.

Hvad er prisen for en Lotto-kupon?

Kuponprisen for en enkelt række er 6 kr. Du kan også vælge flere kuponer ad gangen, der genereres til dig ved hjælp af Lyn Lotto, hvilket betyder, at du ikke selv vælger tallene. Du kan købe alt mellem fem og 100 rækker pr. transaktion ved hjælp af denne metode.

Når du køber dine kuponer, kan du også tilvælge Joker-trækningen for yderligere 10 kr. Du vil kunne tilvælge enten onsdags- eller lørdagsjoker, som begge har separate jackpotpuljer.

Hvis du har vundet en præmie og ønsker at finde ud af, hvordan du indløser din gevinst, skal du besøge siden indløs.