Lotto Millionærgaranti

Millionærgarantien er en supplerende trækning, der finder sted samtidig med hver Lotto-trækning. Den garanterer, at to spillere bliver millionærer hver uge, selv hvis førstepræmiepuljen i Lotto ikke vindes. Få mere at vide om trækningen om 2 x 1 million kr. herunder.

Sådan spiller du

For at spille Millionærgaranti skal du blot være med i Lotto. Du deltager automatisk i Millionærgarantien, der finder sted samme dag. Du behøver ikke at vælge ekstra tal til Millionærgaranti eller betale et ekstra gebyr. Prisen er indregnet i prisen for en Lotto-kupon.

Du modtager ét lod i Millionærgaranti-trækningen for hver række, du spiller i Lotto. Det er selve rækken (som du også kan se på din kupon), der er med i lodtrækningen, frem for en tilknyttet kode eller tal.

Sådan fungerer trækningen

Lodtrækningen fungerer som en traditionel lodtrækning. Hver række, der er blevet spillet i Lotto, indgår i en separat elektronisk lodtrækning, og to udvælges tilfældigt som vindere.

Lodtrækningen finder sted hver lørdag aften, kort efter at vindertallene i Lotto er blevet genereret. Den anvender en procedure, der er godkendt af Spillemyndigheden, til at udvælge vinderne tilfældigt.

Præmier og odds

Der er to præmier på 1 million kr i hver lodtrækning. Du vinder præmien, hvis en af de rækker, du har spillet, vælges tilfældigt i den ekstra elektroniske lodtrækning, der følger efter Lotto.

Det er ligegyldigt, hvordan dine tal klarede sig i Lotto-trækningen. Uanset, om du ikke har matchet nogen af Lotto-tallene eller alle syv, er dine chancer for at vinde i Millionærgarantien nøjagtig de samme.

Hver række, der spilles i Lotto, har samme chance for at vinde. Det generelle odds for at vinde afhænger helt af, hvor mange rækker der spilles i alt, sammen med hvor mange du har spillet. Jo flere du spiller, des større er dine chancer. Hvis du f.eks. spiller fem rækker, har du fem chancer for at vinde. Hvis du køber 50 rækker, har du 50 chancer for at vinde.

Millionærgaranti – FAQ

Find svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om Millionærgarantien nedenfor:

Hvordan finder jeg ud af, om jeg har vundet?

Der er ingen tal at kontrollere i Millionærgarantien, men der er nogle måder finde ud af, om du har vundet. Hvis du går til en Lotto-forhandler og indleverer din kupon til forhandleren, kan forhandleren fortælle dig, om du har vundet. Alternativt kan du scanne din kupon i Danske Spil-appen, hvor du straks får besked, hvis du har vundet. Hvis du har spillet online, får du også automatisk besked, hvis du har vundet.

Hvor kommer pengene til præmierne fra?

En del af præmiepengene til Lotto, 11 procent, opbevares i en særlig opsparingspulje. Den bruges primært til at udbetale præmierne på 2 x 1 million kr. i Millionærgaranti, men kan også bruges til at supplere andre præmiekategorier, hvis det er nødvendigt.

Kan jeg nøjes med kun at spille Millionærgaranti?

Nej. Du kan kun spille Millionærgaranti ved at være med i Lotto. På samme måde kan du ikke spille Lotto uden også at være med i Millionærgaranti. Du modtager automatisk en Millionærgaranti-lod for hver række, du spiller i Lotto.