Lotto Julelodtrækning

Lottos Julelodtrækning er en særlig begivenhed, der sker én gang om året og skaber ekstra millionærer. Trækningen giver dig en bedre chance end normalt for at vinde en præmie på 1 million kr., og det gør trækningen til den perfekte måde at markere julen på.

Sådan fungerer Lottos Julelodtrækning

Julelodtrækningen, der lanceres i 2021 som en del af flere ændringer i Lotto, finder sted den første lørdag efter juleaften. Det garanteres, at 12 spillere vinder 1 million kr.

Det fungerer meget på samme måde som Millionærgarantien, så du behøver ikke at vælge ekstra tal eller at betale et ekstra gebyr for at deltage. For at være med og få en vinderchance skal du blot købe en Lotto-kupon i en af de fire trækninger i optakten til lodtrækningen. Hvis for eksempel lodtrækningen er på 1. juledag, som i 2021, skal du købe en Lotto-kupon den 4. december, den 11. december, den 18. december eller den 25. december.

Hver række, du spiller på Lotto, udgør en separat adgang til Julelodtrækningen. Jo flere rækker du spiller, des større er dine chancer for at vinde.

De 12 vinderrækker vælges tilfældigt blandt alle de rækker, der er købt i den kvalificerende periode.

Millionærgarantien fortsætter som normalt i december måned, så de fire trækninger, der omfatter Julelodtrækningen vil altid give 20 præmier på hver 1 million kr. Du kan også vinde en præmie i selve Lotto på samme dag, som du vinder i Julelodtrækningen eller i Millionærgarantien.

Sådan får du din præmie

Det er let at finde ud af, om du har vundet. Du modtager en automatisk besked, hvis du spiller via e-mail. Ellers kan du få din kupon kontrolleret hos din Lotto-forhandler. Du får øjeblikkeligt en besked, hvis en af dine rækker er udtrukket som vinderrække.

Hvis du har spillet online, overføres pengene til din Lotto-konto. Ellers kan du få din præmie i en af Lottos tilknyttede banker. Gå til siden Sådan får du din præmie for at få yderligere information.