Gratis DanskeLotto.com apps

Hvis du vil se de seneste resultater for dansk lotto, onsdags lotto og EuroJackpot, så er vores gratis DanskeLotto.com-apps løsningen til din iPhone og Android-smart-phones.

Vores gratis iPhone og Android apps har begge følgende funktioner:
  • Alle de seneste resultater opdateret indenfor et par minutter efter hver trækning for Danske Lotto (lørdagslotto), Onsdags Lotto, og EuroJackpot
  • Præmieoversigt og jackpot-information
  • Resultat-tjekkere til hvert lotteri
  • Tilfældige talgeneratorer til hvert lotteri
  • Arkiver med tidligere resultater
  • Linker til online-køb af kuponer
phones

Download nu fra
App Store

Scan to Download App store

Download nu fra
Google Play

Scan to Download
App store

Både iPhone og Android apps er gratis at downloade og når du har installeret dem, kan du øjeblikkeligt finde ud af om du har vundet i lotto mens du var på farten. Da alle tre lotterier er tilgængelige med denne ene DanskeLotto.com app, behøver du ikke have bøvlet med at have tre forskellige apps på din telefon, da denne ene fantastiske app giver dig alle de resultater du har brug for.

Sådan installerer du på Android-telefoner

For at installere DanskeLotto.com appen på en Android smartphone skal du blot følge disse simple instruktioner:

download

1. Download

Scan ovenstående QR-kode for at downloade appen omgående til din telefon eller klik på knappen for at downloade appen til din computer og efterfølgende uploade den til din telefon.

install

2. Installer

Når appen er helt downloadet, skal du gå ind i din downloads-mappe for at installere appen. Afhængigt af indstillingerne på din telefon, vil den måske informere dig om, at du kun kan installere apps fra Android Market (og denne app leveres direkte fra vores hjemmeside). Hvis du modtager denne meddelelse, skal du trykke på knappen "Indstillinger", og tillade installation af programmer, der ikke kommer fra Android Market, tryk derefter igen på den downloadede fil.

confirm

3. Bekræft

Du vil blive bedt om at bekræfte installationen af appen, som kræver internetforbindelse for at kunne kommunikere med vores lotto-resultat-server. Tryk ganske enkelt på "Installer"-knappen for at acceptere.