Information

Find ud af alt, hvad du behøver at vide om Danske Spil, via denne side. Fra de forskellige spil, der tilbydes, til information om de største præmier, eller hvordan man indløser præmier, kan du få mere at vide om ved at vælge fra afsnittene nedenfor.

Danske lotterier

Lotto blev lanceret som Danmarks første trækningsspil i 1989, og andre er fulgt efter for at give spillerne endnu flere muligheder. Vikinglotto startede i 1993, og Eurojackpot i 2012. Disse tre spil har de største præmier i Danmark sammen med det supplerende Joker-spil, men der er også en lang række andre muligheder, som du kan få fornøjelse af.

Lotto logo

Lotto

Lotto finder sted hver lørdag aften, og du skal vælge syv tal fra 1 til 36. Førstepræmien er på mindst 7 millioner kr. og vokser, når den ikke vindes, mens to spillere hver er garanteret at vinde 1 million kr. i hver trækning.

Lotto information
Viking Lotto logo

Viking Lotto

Vikinglotto spilles i 10 europæiske lande hver onsdag aften. Du vælger seks tal fra 1 til 48 og et vikingetal fra 1 til 5 for at deltage, og hvis du matcher dem alle, kan du vinde en præmie på rigtig mange millioner kr.

Viking Lotto information
Eurojackpot logo

Eurojackpot

Med 18 deltagende lande og en førstepræmie på mindst 75 millioner kr. er Eurojackpot et af de største lotterier i verden. Du skal matche fem hovedtal fra 1 til 50 og to stjerne-tal fra 1 til 10 for at vinde førstepræmien, men der er også i alt 11 andre måder at vinde på.

Eurojackpot information
Keno logo

Keno

I Keno vælges 20 vindertal fra 1 til 70 hver dag. Du skal vælge, hvor mange tal du vil prøve at matche, plus hvor meget du vil betale pr. kupon. Den maksimale præmie er 22 millioner kr.

Keno information
Alt eller Intet logo

Alt eller Intet

Dette er et spil, hvor du vil have, at dine tal skal være meget heldige eller meget uheldige. Du vælger 12 tal fra 1 til 24, og du vinder førstepræmien på 500.000 kr, hvis de alle kommer med i trækningen, eller ingen af dem gør det.

Alt eller Intet information
Tips 13 logo

Tips 13

Tips 13 er et spil, der er baseret på fodboldforudsigelser, hvor du skal vælge, hvad du tror, der vil ske i 13 kampe fra hele verden. Hvis du kan forudsige mindst 10 af resultaterne korrekt, vinder du en del af præmiepuljen.

Tips 13 information

Internationale lotterier

Du kan også spille en række internationale lotterier online i Danmark. Spil som EuroMillions, German Lotto og US Powerball findes ikke i dine lokale butikker, men det er nemt at deltage online og prøve at vinde de største lotteri-jackpots i verden. Vælg et spil for at få mere at vide.

Hjælp og information

Det er enkelt at spille et hvilket som helst lotterispil i Danmark, men der er nogle vigtige detaljer, du bør kende til, f.eks. hvordan du indløser præmier, eller reglerne for offentlig omtale. Se afsnittene nedenfor, og vælg et for at få flere oplysninger.

Uanset om du vinder en førstepræmie på en million kr. eller vinder en mindre præmie, skal du få dine penge udbetalt, mens din kupon stadig er gyldig. Kuponer kan udløbe efter blot 90 dage, afhængigt af hvor meget du har vundet.

Udover at opbygge enorme præmier går indtægterne fra kuponsalget til at gavne lokalsamfund i hele Danmark. Omkring 1 milliard kr. gives hvert år til værdige projekter via Udlodningsmidlerne.

Danske spillere er kendt for at vinde præmier på mere end 200 millioner kr. på spil som Eurojackpot og Vikinglotto. Få mere at vide om de største præmier i alle dine yndlingslotterier.

Få svarene på de oftest stillede spørgsmål om Danske Spil, herunder emner som hvordan du spiller, hvad du skal gøre, hvis din kupon bortkommer eller bliver beskadiget, og meget mere.

Mange svindlere bruger lotteriet til at forsøge at franarre uskyldige ofre penge ved at hævde, at de repræsenterer et officielt firma. Husk, at den eneste måde at vinde en præmie på er at købe en kupon og matche tallene.

Danske Spil skal have tilladelse fra en spiller, før de frigiver deres oplysninger. Find ud af, om Danmarks største vindere er offentligt omtalt eller forblevet anonyme samt nogle af fordelene ved begge muligheder.

Oprindelsen til Danske Spil går tilbage til 1930’erne og 1940’erne, men det er først fra 1989, at der er blevet udbudt trækningsbaserede spil. Se tidslinjen over de vigtigste begivenheder, der har fundet sted i Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot.